SUGGESTIES

PREP TIME
10 mins
COOKING TIME
10 mins
SERVES
2 PEOPLE
Zoek je naar het ultieme hamburgerrecept voor een zalmburger of visburger? Maak dan deze Hellmann's Zalmburger - The Salmon Samurai. De perfecte burger!
Ingrediënten
- 250 gram zalmfilet
- zout (optioneel)
- peper
- 2 eetlepels margarine of olie
- 20 gram honing
- 2 vijgen, in plakjes gesneden
- 1 Chinese kool, in dunne reepjes gesneden
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 theelepels wasabi
- 2 eetlepels Hellmann's Real
- 1 limoen
- 20 gram kaviaar
- 2 sesambroodjes
METHODE
-
Bak de zalm totdat deze gaar is en breng deze op smaak met peper en eventueel zout.
-
Snijd de zalm en vijgen in plakjes en smeer deze in met honing.
-
Bak de vijgen kort in een pan. Bak hierna de kool in een pan met margarine of olie en voeg de sojasaus toe.
-
Meng de Hellmann's met de wasabi en breng deze op smaak met limoensap.
-
Snijd het broodje open en bestrijk de onderste- en de bovenste helft met het Hellmann’s mengsel. Leg op de onderste helft van het broodje de kool, zalm, vijgen en de kaviaar. Eet smakelijk! Je heerlijke Zalm Samurai Burger is klaar!