Hellmann's Zalmburger - The Salmon Samurai

Hellmann's Zalmburger - The Salmon Samurai

PREP TIME

10 mins 

COOKING TIME

10 mins 

SERVES

2  PEOPLE
Zoek je naar het ultieme hamburgerrecept voor een zalmburger of visburger? Maak dan deze Hellmann's Zalmburger - The Salmon Samurai. De perfecte burger!

Ingrediënten

  • 250 gram zalmfilet
  • zout (optioneel)
  • peper
  • 2 eetlepels margarine of olie
  • 20 gram honing
  • 2 vijgen, in plakjes gesneden
  • 1 Chinese kool, in dunne reepjes gesneden
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 theelepels wasabi
  • 2 eetlepels Hellmann's Real
  • 1 limoen
  • 20 gram kaviaar
  • 2 sesambroodjes

METHODE

  1. Bak de zalm totdat deze gaar is en breng deze op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd de zalm en vijgen in plakjes en smeer deze in met honing.

  3. Bak de vijgen kort in een pan. Bak hierna de kool in een pan met margarine of olie en voeg de sojasaus toe.

  4. Meng de Hellmann's met de wasabi en breng deze op smaak met limoensap.

  5. Snijd het broodje open en bestrijk de onderste- en de bovenste helft met het Hellmann’s mengsel. Leg op de onderste helft van het broodje de kool, zalm, vijgen en de kaviaar. Eet smakelijk! Je heerlijke Zalm Samurai Burger is klaar!