Skip to:
Smokey Goodness Burger
PREP TIME
COOKING TIME
SERVES
Ingrediënten
- 4 brioche broodjes
- 4 verse Black Angus hamburgers à 150 g
- 4 plakken cheddar kaas
- 8 plakjes augurk
- 8 el Calvé Barbeque Saus
- 4 el Hellmann's Real
- 2 el appelcider azijn
- 1 el grove mosterd
- 1 tl Coleman's mosterdpoeder
- 1 el honing
- 75 g rode kool, fijngesneden
- 75 g witte kool, fijngesneden
- 50 g rode ui, gesnipperd
- 50 g wortel julienne
- 1 el fijngehakte verse bladpeterselie
- peper naar smaak
METHODE
-
Begin met het maken van de koolsalade door in een klein kommetje de Hellmann’s, appelciderazijn, grove mosterd, mosterdpoeder, honing, zwarte peper door elkaar te mengen voor een honing-mosterddressing.
-
Meng in een grote slakom de rode kool, witte kool, rode ui snippers, julienne gesneden wortel en fijngehakte peterselie goed door elkaar. Schep de zelfgemaakte honing-mosterd dressing toe en roer goed door.
-
Halveer de brioche broodjes en rooster deze krokant op een hete grill. Grill vervolgens de burgers tot ze medium gebakken zijn en laat in de laatste minuut de cheddar kaar op de burger smelten.
-
Verdeel de koolsalade over de vier onderste helften van de brioche broodjes, leg de burgers op de koolsalade en garneer met de augurk en de barbecuesaus. Voeg eventueel naar smaak, bovenop de barbecuesaus, nog een lepeltje Hellmann’s toe.
SUGGESTIES