Ga naar:

Smokey Goodness Burger
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
4 Mensen
Porties
-
15 Minuten
Voorbereidingstijd
-
30 Minuten
Kooktijd
-
45 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
Ingrediënten 4 Burgers
- 4 brioche broodjes
- 4 verse Black Angus hamburgers à 150 g
- 4 plakken cheddar kaas
- 8 plakjes augurk
- 8 el Calvé Barbeque Saus
Koolsalade
- 4 el Hellmann's Real
- 2 el appelcider azijn
- 1 el grove mosterd
- 1 tl Coleman's mosterdpoeder
- 1 el honing
- 75 g rode kool, fijngesneden
- 75 g witte kool, fijngesneden
- 50 g rode ui, gesnipperd
- 50 g wortel julienne
- 1 el fijngehakte verse bladpeterselie
- peper naar smaak
Stappen
-
Begin met het maken van de koolsalade door in een klein kommetje de Hellmann’s, appelciderazijn, grove mosterd, mosterdpoeder, honing, zwarte peper door elkaar te mengen voor een honing-mosterddressing.
-
Meng in een grote slakom de rode kool, witte kool, rode ui snippers, julienne gesneden wortel en fijngehakte peterselie goed door elkaar. Schep de zelfgemaakte honing-mosterd dressing toe en roer goed door.
-
Halveer de brioche broodjes en rooster deze krokant op een hete grill. Grill vervolgens de burgers tot ze medium gebakken zijn en laat in de laatste minuut de cheddar kaar op de burger smelten.
-
Verdeel de koolsalade over de vier onderste helften van de brioche broodjes, leg de burgers op de koolsalade en garneer met de augurk en de barbecuesaus. Voeg eventueel naar smaak, bovenop de barbecuesaus, nog een lepeltje Hellmann’s toe.
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!