Ga naar:

Hamburger met augurk, kaas en mosterd
Met deze eerlijke hamburger met augurk, kaas en mosterd zet je een topper met Zwitserse kaas in de hoofdrol op tafel. Een superlekkere burger met Hellmann’s.
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
4 Mensen
Porties
-
15 Minuten
Voorbereidingstijd
-
6 Minuten
Kooktijd
-
22 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 6 el Hellmann's Real
- 2 el dijon mosterd
- 2 el vloeibare margarine
- 4 hamburgers
- 8 augurken
- 4 ciabattabroodjes
- 4 plakjes ham
- 4 plakjes Zwitserse kaas (bijv. Emmentaler)
Stappen
-
Doe de Hellmann’s mayonaise en de mosterd in een klein kommetje en mix het. Verdeel de saus vervolgens gelijkmatig over de broodjes.
-
Verwarm een koekenpan, voeg de vloeibare margarine toe en bak de hamburgers ± 3 minuten per kant.
-
Snijd de augurken in plakjes. Leg vervolgens de plakjes augurk op de opengesneden ciabatta's en leg de hamburger er boven op. Verdeel de ham en de kaas erover. Wikkel de hamburgers strak in aluminiumfolie en grill deze in de grillpan, tot dat de kaas gesmolten (± 7 minuten). Serveer direct.
Chef's Tip
Leg de hamburger ham, augurk, kaas en mosterd op de barbecue in plaats van in de grillpan.
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!