Hamburger met augurk en kaas

 

Hamburger met augurk, kaas en mosterd

Met deze eerlijke hamburger met augurk, kaas en mosterd zet je een topper met Zwitserse kaas in de hoofdrol op tafel. Een superlekkere burger met Hellmann’s.
  • 4 Mensen

    Porties

  • 15 Minuten

    Voorbereidingstijd

  • 6 Minuten

    Kooktijd

  • 22 Minuten

    Klaar in


  • 6 el Hellmann's Real
  • 2 el dijon mosterd
  • 2 el vloeibare margarine
  • 4 hamburgers
  • 8 augurken
  • 4 ciabattabroodjes
  • 4 plakjes ham
  • 4 plakjes Zwitserse kaas (bijv. Emmentaler)

  1. Doe de Hellmann’s mayonaise en de mosterd in een klein kommetje en mix het. Verdeel de saus vervolgens gelijkmatig over de broodjes.

  2. Verwarm een koekenpan, voeg de vloeibare margarine toe en bak de hamburgers ± 3 minuten per kant.

  3. Snijd de augurken in plakjes. Leg vervolgens de plakjes augurk op de opengesneden ciabatta's en leg de hamburger er boven op. Verdeel de ham en de kaas erover. Wikkel de hamburgers strak in aluminiumfolie en grill deze in de grillpan, tot dat de kaas gesmolten (± 7 minuten). Serveer direct.