Skip to:
Zoete aardappel met geitenkaas
PREP TIME
COOKING TIME
SERVES
Ingrediënten
- 4 zoete aardappels
- 2 el olijfolie
- 4 el Hellmann's Real
- 1 verse rode chilipeper
- 1 klein bosje peterselie
- 100 g zachte geitenkaas
METHODE
-
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
-
Leg de zoete aardappels op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Zet de aardappels in de oven gedurende 40 minuten of tot de aardappelen zacht zijn.
-
Doe vervolgens de Hellmann's, rode chilipeper, peterselie en de geitenkaas in een bakje en roer alles door. Probeer de geitenkaas niet te veel te breken.
-
Haal de aardappels uit de oven zodra ze gaar zijn, en laat ze voor een paar minuten afkoelen. Snijd de aardappels vervolgens open in het midden en maak ze voorzichtig een beetje open. Verdeel de vulling over de aardappels. Serveer de zoete aardappel met geitenkaas.
SUGGESTIES