Ga naar:

The Crunchy Chicken Burger
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
2 Mensen
Porties
-
10 Minuten
Voorbereidingstijd
-
15 Minuten
Kooktijd
-
25 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 2 kipfilets à 125 g
- zout (optioneel)
- peper
- 2 eieren
- 1 limoen
- 100 g cornflakes
- Romeinse sla
- 100 g paneermeel
- 30 g margarine of olie
- 2 el Hellmann's Real
- 2 bagels
Stappen
-
Halveer de kipfilet en breng deze op smaak met peper en eventueel zout. Klop de eieren los in een diep bord los. Rasp de schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit.
-
Maak de cornflakes fijn en strooi ze in een diep bord. Strooi de paneermeel in een ander diep bord.
-
Haal de kipfilet door het ei, de cornflakes en wentel ze hierna door het paneermeel.
-
Bak de gepaneerde kip in de hete olie of margarine goudbruin op een matig vuur.
-
Meng de Hellmann's met de geraspte limoenschil, limoensap en zout.
-
Snijd het broodje open en bestrijk de twee helften van het broodje met Hellmann's, voeg wat sla toe en leg de kip op het broodje, klap de bagel dicht en je burger is klaar!
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!