SUGGESTIES

PREP TIME
COOKING TIME
SERVES
Ingrediënten
- 400 g rundermedaillon steak
- 2 el olijfolie
- 2 rode uien
- 2 el balsamico azijn
- 4 el Hellmann's Light
- 1 el mosterd
- 1 franse baguette
- 100 g rucola
- 250 g gemengde rauwkost
METHODE
-
Leg de steaks in een ondiep bord en bestrijk met 1 eetlepel olijfolie. Breng ze daarna op smaak met peper.
-
Pel de uien en snijd ze in partjes. Verwarm een koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de uien gedurende 5 tot 8 minuten op laag vuur, totdat ze gekarameliseerd zijn. Voeg de balsamicoazijn toe en bak nog 1 minuut. Meng in een kom de Hellmann’s Mayonaise Light met de mosterd.
-
Verwarm een grillpan en grill de rundersteaks ca. 3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Snijd de steak in reepjes en verdeel het over het opengesneden stokbrood. Garneer met de dressing, rode ui, rucola en een beetje zwarte peper. Serveer de steak baguette met rauwkost.