Sandwich met avocado en garnalen

Sandwich met garnalen en avocado

PREP TIME

5 mins 

COOKING TIME

5 mins 

SERVES

4  PEOPLE
Kies voor een lekkere lunch en beleg je sandwich met frisse avocado en garnalen. Maak je zuurdesembrood helemaal af met Hellmann's Light.

Ingrediënten

  • 500 gram zuurdesembrood
  • 1/2 avocado
  • 1 limoen
  • 6 eetlepels Hellmann's Light
  • 200 gram garnalen naar keuze (Hollandse, cocktail of roze garnalen)

METHODE

  1. Snijd het brood in plakken van ongeveer een cm dik en snijd de tomaten in plakjes. Grill de plakken brood in een grillpan op beide zijden of rooster de plakken in een broodrooster. Haal de avocado uit de schil en prak deze vervolgens fijn. Meng de avocado met de Hellmann’s Yoghurt en de geraspte schil van de limoen.

  2. Besmeer de helft van de geroosterde plakken brood aan een zijde met het Hellmann's avocado mengsel. Verdeel de garnalen over deze helften en leg de andere helften hier bovenop. Serveer direct.