Ga naar:

Rundergehakt hamburger op een ciabattabroodje
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
4 Mensen
Porties
-
5 Minuten
Voorbereidingstijd
-
10 Minuten
Kooktijd
-
15 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 1 el tijm, fijgehakt
- 1 el verse rozemarijn, fijngehakt
- 500 g mager rundergehakt
- 1 ei
- 2 el paneermeel
- 4 el Hellmann's Real
- 2 el verse basilicum, in reepjes
- 4 ciabattabroodjes
- 70 g rucola
- 1 paprika, in reepjes
Stappen
-
Doe de tijm, de rozemarijn en het magere rundergehakt samen in een kom, voeg vervolgens het ei, het paneermeel en peper en zout naar smaak toe en meng alles goed door elkaar. Vorm er 4 gelijke hamburgers van.
-
Verwarm een grillpan op hoog vuur en grill de hamburgers aan beide kanten ca. 4 minuten.
-
Doe de Hellmann's mayonaise in een kom en meng met de basilicum. Snijd de ciabattabroodjes open en rooster ze kort in de grillpan of een broodrooster.
-
Beleg de onderste helft van de ciabatta met rucola en reepjes paprika. Leg vervolgens de hamburgers erop en schep er de basilicum mayonaise op.
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!