Skip to:
Rodekool Appelsalade

PREP TIME
10 mins
COOKING TIME
10 mins
SERVES
4 PEOPLE
Zo’n rodekool appelsalade is zowel voor het oog als de smaakpapillen een traktatie. Maak hem als bijgerecht of voor bij de barbecue en iedereen smult ervan.
Ingrediënten
- 2 appels
- 1 citroen
- 400 g rode kool
- 1/2 rode ui
- 1/2 bosje verse peterselie
- 4 el Hellmann's Real
- 2 el magere yoghurt
- peper
METHODE
-
Snijd de appels in stukken en pers de citroen uit. Mix de appels met het citroensap.
-
Snijd de rode kool in dunne reepjes en de rode ui in halve ringen. Snijd de peterselie fijn.
-
Meng de kool, de appels, de ui en de peterselie in een grote schaal. Voeg mayonaise en de yoghurt toe en eventueel wat peper naar smaak.
SUGGESTIES