Ga naar:

Rodekool Appelsalade
Zo’n rodekool appelsalade is zowel voor het oog als de smaakpapillen een traktatie. Maak hem als bijgerecht of voor bij de barbecue en iedereen smult ervan.
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
4 Mensen
Porties
-
10 Minuten
Voorbereidingstijd
-
10 Minuten
Kooktijd
-
10 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 2 appels
- 1 citroen
- 400 g rode kool
- 1/2 rode ui
- 1/2 bosje verse peterselie
- 4 el Hellmann's Real
- 2 el magere yoghurt
- peper
Stappen
-
Snijd de appels in stukken en pers de citroen uit. Mix de appels met het citroensap.
-
Snijd de rode kool in dunne reepjes en de rode ui in halve ringen. Snijd de peterselie fijn.
-
Meng de kool, de appels, de ui en de peterselie in een grote schaal. Voeg mayonaise en de yoghurt toe en eventueel wat peper naar smaak.
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!