Pastrami sandwich met verse tomaat en mosterd

Broodje Pastrami met Hellmann's

PREP TIME

5 mins 

COOKING TIME

5 mins 

SERVES

4  PEOPLE
Een broodje met pastrami, ook wel pekelvlees, en tomaat. Een lekkere afwisseling voor je boterham of lunch.

Ingrediënten

  • 500 gram bruin zuurdesembrood
  • 3 tomaten
  • 60 ml Calvé Mosterd Saus
  • 6 eetlepels Hellmann's Light
  • 12 plakken pastrami of pekelvlees (160 gram)

METHODE

  1. Snijd het brood in 8 plakken van ongeveer een cm dik en snijd de tomaten in plakjes. Grill de plakken brood in een grillpan op beide zijden of rooster de plakken in een broodrooster.

  2. Meng de mosterd met de Hellmann's Light en besmeer vervolgens de geroosterde plakken brood aan een zijde met de mosterdmayonaise. Beleg vervolgens de helft van plakken met tomaat en pastrami en leg de andere helften hier bovenop. Serveer direct.