Skip to:
Pastasalade met gegrilde groenten

PREP TIME
COOKING TIME
SERVES
Ingrediënten
- 225 g fusilli
- 2 el Hellmann's Real
- 2 courgettes
- 1 rode peper
- 1 gele peper
- 1 rode ui
- 50 g groene olijven
- 15 g verse basilicum
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
METHODE
-
Verwarm de oven voor tot 200 °C (180 °C bij heteluchtoven, stand 6 bij gasoven).
-
Snijd de courgettes, pepers, ui en olijven en doe ze met 1 eetlepel olijfolie in een braadslee.
-
Braad de groenten voor 25 minuten of tot ze gaar zijn. Roer de groenten halverwege.
-
Kook intussen de pasta volgens de verpakkingsinstructies (voor fusilli ongeveer elf tot twaalf minuten) en giet de pasta af in een vergiet.
-
Meng de groenten met de mayonaise, verse basilicum, balsamico azijn en fusilli in een grote kom.
-
Je kunt de pasta gelijk opdienen. Of later koud eten natuurlijk; dek de pasta dan even af en bewaar hem gekoeld totdat je hem meeneemt – als je gaat picknicken, hoelahoepen of frisbeeën in het park.
SUGGESTIES