Ga naar:

Pasta Pesto Salade
Met deze pasta pesto salade haal je de zomer in huis. Perfect voor de snelle lunch maar past ook goed als bijgerecht bij de barbecue of picknick.
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
4 Mensen
Porties
-
5 Minuten
Voorbereidingstijd
-
12 Minuten
Kooktijd
-
15 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 350 g penne
- 2 el pijnboompitten
- 3 el pesto genovese
- 4 el Hellmann's Real
- 1 citroen, uitgeperst
- 0.5 tl gemalen zwarte peper
- 2 el geraspte Parmezaanse kaas
Stappen
-
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking. Voor penne is dat meestal tussen de negen en elf minuten.
-
Giet de pasta af in een vergiet en spoel de pasta na met koud water, zodat hij goed afkoelt.
-
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan op middelhoog vuur, zonder olie.
-
Meng de pesto, de mayonaise en de afgekoelde pasta met het citroensap en de zwarte peper.
-
Serveer in een kom, bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en garneer met geroosterde pijnboompitten.
-
Buon appetite!
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!