Ga naar:

Panini met kalkoen
Zo'n heerlijke panini met kalkoen, pesto en Hellmann's mayonaise maak je heel eenvoudig zelf met dit lekkere panini recept met provolonekaas en kalkoen.
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
2 Mensen
Porties
-
15 Minuten
Voorbereidingstijd
-
5 Minuten
Kooktijd
-
20 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 2 ciabatta broodjes, gehalveerd
- 2 tl Hellmann's Real
- 150 g gerookte kalkoenfilet, in plakjes
- 4 zongedroogde tomaten, kleingesneden
- 1 geroosterde rode paprika in pot, in reepjes gesneden
- 4 plakjes provolone kaas
- 1 el groene pesto
- 30 g rucola
- Extra nodig: tosti-ijzer
Stappen
-
Halveer de ciabatta broodjes en bestrijk de onderste helft met Hellmann's. Leg hier de kalkoen, zongedroogde tomaten, geroosterde paprika en de provolone kaas op. Verdeel de groene pesto en de rucola over de broodjes en leg de andere helft van de ciabatta's erop.
-
Rooster de Panini's in een tosti ijzer tot ze goudkleurig zijn en de kaas begint de smelten. Enjoy!
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!