Panini met kalkoen

 

Panini met kalkoen

Zo'n heerlijke panini met kalkoen, pesto en Hellmann's mayonaise maak je heel eenvoudig zelf met dit lekkere panini recept met provolonekaas en kalkoen.
  • 2 Mensen

    Porties

  • 15 Minuten

    Voorbereidingstijd

  • 5 Minuten

    Kooktijd

  • 20 Minuten

    Klaar in


  • 2 ciabatta broodjes, gehalveerd
  • 2 tl Hellmann's Real
  • 150 g gerookte kalkoenfilet, in plakjes
  • 4 zongedroogde tomaten, kleingesneden
  • 1 geroosterde rode paprika in pot, in reepjes gesneden
  • 4 plakjes provolone kaas
  • 1 el groene pesto
  • 30 g rucola
  • Extra nodig: tosti-ijzer

  1. Halveer de ciabatta broodjes en bestrijk de onderste helft met Hellmann's. Leg hier de kalkoen, zongedroogde tomaten, geroosterde paprika en de provolone kaas op. Verdeel de groene pesto en de rucola over de broodjes en leg de andere helft van de ciabatta's erop.

  2. Rooster de Panini's in een tosti ijzer tot ze goudkleurig zijn en de kaas begint de smelten. Enjoy!