SUGGESTIES

PREP TIME
10 mins
COOKING TIME
10 mins
SERVES
2 PEOPLE
Met deze Nutty Mustard Burger zet je een ware smaaksensatie op tafel! De gemalen pinda’s en de romige Hellmann’s geven een rijke smaak aan je burger.
Ingrediënten
- 250 g rundergehakt
- 40 g gebakken uitjes
- 80 g fijngehakte pinda's
- 2 el Dijon honing mosterd dressing
- peper
- sla
- 2 el Calvé pindakaas
- 30 g Hellmann's Real
- 2 augurken, in plakjes gesneden
- 1 verse tomaat, in plakjes gesneden
- 1 ui in ringen gesneden
- 4 sneetjes brood
METHODE
-
Meng het gehakt in een kom met peper, honing mosterd, gebakken uitjes en de gehakte pinda’s.
-
Kneed van het gehakt 2 burgers en bak ze op de grill of in de pan.
-
Bestrijk 1 sneetje brood met pindakaas en 1 sneetje brood met Hellmann's.
-
Leg het sneetje brood met pindakaas onderop, leg hier een blaadje sla, de burger, ui, tomaat en augurk op, leg het andere sneetje brood erop en je burger is klaar!