Peanutbutter mosterd burger

 

Nutty Mustard Burger

Met deze Nutty Mustard Burger zet je een ware smaaksensatie op tafel! De gemalen pinda’s en de romige Hellmann’s geven een rijke smaak aan je burger.
  • 2 Mensen

    Porties

  • 10 Minuten

    Voorbereidingstijd

  • 10 Minuten

    Kooktijd

  • 20 Minuten

    Klaar in


  • 250 g rundergehakt
  • 40 g gebakken uitjes
  • 80 g fijngehakte pinda's
  • 2 el Dijon honing mosterd dressing
  • peper
  • sla
  • 2 el Calvé pindakaas
  • 30 g Hellmann's Real
  • 2 augurken, in plakjes gesneden
  • 1 verse tomaat, in plakjes gesneden
  • 1 ui in ringen gesneden
  • 4 sneetjes brood

  1. Meng het gehakt in een kom met peper, honing mosterd, gebakken uitjes en de gehakte pinda’s.

  2. Kneed van het gehakt 2 burgers en bak ze op de grill of in de pan.

  3. Bestrijk 1 sneetje brood met pindakaas en 1 sneetje brood met Hellmann's.

  4. Leg het sneetje brood met pindakaas onderop, leg hier een blaadje sla, de burger, ui, tomaat en augurk op, leg het andere sneetje brood erop en je burger is klaar!