SUGGESTIES

PREP TIME
COOKING TIME
SERVES
Ingrediënten
- 10 - 12 rauwe tijgergarnalen
- 2 stengels citroengras
- zout (optioneel)
- peper
- 2 teentjes knoflook
- 1 limoen
- 2 avocado's
- 2 verse tomaten in blokjes gesneden
- 1 teentje knoflook
- 2 el olie
- 2 el Hellmann's Real
- 2 hotdog broodjes
METHODE
-
Pel de verse garnalen of gebruik gepelde garnalen. Marineer de garnalen 15 minuten in een kom met zout, peper en citroengras.
-
Doe de olie en 1 grof gehakt teentje knoflook in een koekenpan.
-
Bak de garnalen in een andere pan op een laag vuur en giet hierna de knoflook olie over de garnalen.
-
Schil de avocado en verwijder de pit, meng de avocado met limoensap, peper, de tomaten blokjes, knoflook en eventueel een snufje zout.
-
Snijd het broodje open en bestrijk de onderste helft van het hot dog broodje met het mengsel van avocado, leg hierop de garnalen en besprenkel ze met geraspte limoenschil. Bestrijk de bovenste helft van het broodje met Hellmann's, klap het hot dog broodje dicht, eet smakelijk!