Kalkoen-Chickenburger met Hellmann's

 

Kalkoenburger met pesto

Broodje kalkoenburger met tomaat, paprika rode ui, pesto en natuurlijk Hellmann's mayonaise. Een extra gezonde variant van de hamburger door het magere vlees. Maak met een kleine aanpassing zo een chickenburger van dit recept.
  • 4 Mensen

    Porties

  • 15 Minuten

    Voorbereidingstijd

  • 10 Minuten

    Kooktijd

  • 25 Minuten

    Klaar in


  • 1 geroosterde paprika
  • 4 el Hellmann's Real
  • 1 el pesto genovese
  • 1 rode ui
  • 1 tomaat
  • 4 kalkoenburgers
  • 4 volkoren broodjes
  • 50 g gemengde sla

  1. Hak de geroosterde paprika in fijne stukjes. Mix de Hellmann’s Mayonaise met de pesto en de fijngehakte geroosterde paprika in een kleine kom. Pel en snijd de ui in ringen en de tomaat in plakjes.

  2. Grill of bak de kalkoenburgers gedurende 8 minuten totdat ze goed gaar zijn, keer ze halverwege om. Snijd de tomaat en uien in plakjes.

  3. Verdeel de mix van Hellmann's, de pesto en de paprika gelijkmatig over de opengesneden broodjes. Leg de hamburger erop en top af met de tomaat, de sla en de uiringen.