Perfecte Rozemarijn aardappel met Hellmann's

 

Jouw Perfecte Rozemarijn Wedges

Met dit recept maak je jouw perfecte rozemarijn wedges! Met romige Hellmann’s een geweldige combinatie met elke burger!
  • 2 Mensen

    Porties

  • 20 Minuten

    Voorbereidingstijd

  • 35 Minuten

    Kooktijd

  • 55 Minuten

    Klaar in


  • 15 kleine aardappelen
  • 3 el olie
  • zout
  • 50 g bruine suiker
  • 1 bosje verse rozemarijn fijngehakt
  • 4 el Hellmann's Real

  1. Kook de aardappelen en schil ze, snijd ze hierna in vier stukken.

  2. Doe de olie in een koekenpan en bak de wedges gaar en goudbruin, breng ze op smaak met zout en strooi de suiker er overheen. Roer ongeveer 2 minuten in de pan tot dat de suiker karamelliseert. Strooi als laatste wat fijngehakte rozemarijn erover.

  3. De perfecte rozemarijn wedges smaken het beste met de heerlijke romige Hellmann's!