Ga naar:

Gerookte zalmomelet
Heerlijke omelet met een gerookte zalmsaus. Deze zalmsaus maak je natuurlijk met Hellmann's mayonaise, gerookte zalm en bieslook. Serveer deze verrukkelijke omelet met een frisse, eenvoudige groene salade.
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 1
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
1 Mensen
Porties
-
5 Minuten
Voorbereidingstijd
-
3 Minuten
Kooktijd
-
8 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 30 g gerookte zalm
- 1.5 el Hellmann's Real
- 5 g bieslook
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
- 0.25 citroen, in partjes
Stappen
-
Snijd de gerookte zalm in reepjes en meng deze met de Hellmann’s mayonaise, voeg wat bieslook toe en breng op smaak met peper. Klop de eieren in een andere kom met een snufje peper.
-
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de eieren. Verdeel, als de omelet bijna klaar is, het gerookte zalmmengsel over de omelet en vouw de omelet dubbel. Bak het geheel nog een paar minuten tot de omelet gaar is. Serveer de zalmomelet met een citroenpartje.
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!