Omelet met gerookte zalm en Hellmann's

PREP TIME

3 mins 

COOKING TIME

5 mins 

SERVES

1  PEOPLE
Heerlijke omelet met een gerookte zalmsaus. Deze zalmsaus maak je natuurlijk met Hellmann's mayonaise, gerookte zalm en bieslook. Serveer deze verrukkelijke omelet met een frisse, eenvoudige groene salade.

Ingrediënten

  • 30 g gerookte zalm
  • 1.5 el Hellmann's Real
  • 5 g bieslook
  • 2 eieren
  • 1 el olijfolie
  • 0.25 citroen, in partjes

METHODE

  1. Snijd de gerookte zalm in reepjes en meng deze met de Hellmann’s mayonaise, voeg wat bieslook toe en breng op smaak met peper. Klop de eieren in een andere kom met een snufje peper.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de eieren. Verdeel, als de omelet bijna klaar is, het gerookte zalmmengsel over de omelet en vouw de omelet dubbel. Bak het geheel nog een paar minuten tot de omelet gaar is. Serveer de zalmomelet met een citroenpartje.