The BLT

 

De BLT

What’s in a name BLT ofwel Bacon, Lettuce en Tomato Deze tijdloze klassieker is de beste manier om van heerlijk krokant gebakken bacon te genieten.
  • 1 Mensen

    Porties

  • 0 Minuten

    Voorbereidingstijd

  • 0 Minuten

    Kooktijd

  • 10 Minuten

    Klaar in


  • 2 plakjes knapperig witbrood geroosterd
  • 7 gram margarine
  • 1 eetlepel Hellmann's Real
  • 2 plakjes bacon
  • 2 plakjes tomaat
  • 2 blaadjes sla

  1. Neem de twee plakjes bacon en bak ze in een pan (met antiaanbaklaag) aan weerszijden tot het vet lekker knapperig is.

  2. Toast het brood lichtjes en besmeer de onderste snee met margarine.

  3. Leg de sla, spek en tomaat erop en tot slot de tweede snee toast – maar niet voordat je hem besmeerd hebt met Hellmann’s mayonaise natuurlijk. Zo krijg je die heerlijk romige smaak.

  4. Snijd de sandwich in driehoeken, rechthoeken of welke vorm je ook maar wilt.