Ciabatta met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten

Ciabatta met gerookte kip en Hellmann's

PREP TIME

5 mins 

COOKING TIME

5 mins 

SERVES

4  PEOPLE
Zin in een ciabatta met kip? Geniet van dit heerlijke recept van ciabatta belegd met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten. Een heerlijk zomerse lunch!

Ingrediënten

  • 4 ciabatta's
  • 130 gram zongedroogde tomaatjes
  • 75 gram rucolasla
  • 80 gram Grana Padano kaas
  • 6 eetlepels Hellmann's Real
  • 130 gram gerookte kipfilet

METHODE

  1. Bak de ciabatta’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking af. Hak de zongedroogde tomaten fijn en meng deze met de Hellmann’s olive oil.

  2. Snijd de ciabatta’s overlangs door en besmeer de helften met het Hellmann's olive oil mengsel. Beleg vervolgens de ciabatta’s met de gerookte kipfilet en de rucola. Strooi tenslotte de grano padano bovenop de rucola en vouw de ciabatta’s dicht. Serveer direct.