Ga naar:

Ciabatta met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten
Zin in een ciabatta met kip? Geniet van dit heerlijke recept van ciabatta belegd met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten. Een heerlijk zomerse lunch!
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
4 Mensen
Porties
-
5 Minuten
Voorbereidingstijd
-
5 Minuten
Kooktijd
-
10 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 4 ciabatta's
- 130 gram zongedroogde tomaatjes
- 75 gram rucolasla
- 80 gram Grana Padano kaas
- 6 eetlepels Hellmann's Real
- 130 gram gerookte kipfilet
Stappen
-
Bak de ciabatta’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking af. Hak de zongedroogde tomaten fijn en meng deze met de Hellmann’s olive oil.
-
Snijd de ciabatta’s overlangs door en besmeer de helften met het Hellmann's olive oil mengsel. Beleg vervolgens de ciabatta’s met de gerookte kipfilet en de rucola. Strooi tenslotte de grano padano bovenop de rucola en vouw de ciabatta’s dicht. Serveer direct.
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!