Ga naar:

Broodje Hamburger
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 1
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
1 Mensen
Porties
-
10 Minuten
Voorbereidingstijd
-
8 Minuten
Kooktijd
-
15 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 1 broodje
- 1 el pijnboompitten
- 1 el geraspte parmezaanse kaas
- 10 blaadjes verse basilicum
- 1 scheutje olijfolie
- 1 hamburger
- 1 handjevol veldsla
- 65 g mozzarella (ca. 1/2 bol)
- 3 plakjes tomaat
- 1 el Hellmann's Real
- 15 g alfalfa
Stappen
-
Kneed van het pizzadeeg twee kleine bolletjes. Rol die plat en bak ze af in de oven in 15 minuten tot 180 °C. Hou ze in de gaten tot ze mooi bruin zijn. Je kunt ook gewoon brood gebruiken, een pitabroodje bijvoorbeeld.
-
Maak zelf pesto door de pijnboompitten, parmezaanse kaas, basilicum en wat olijfolie te mengen met een staafmixer of heel fijn te hakken.
-
Bak de hamburger; beide kanten zo’n 3-4 minuutjes.
-
Begin met een broodje, doe daarop wat veldsla, mozzarella en tomatenschijfjes.
-
Daarop leg je de burger met een beetje pesto en een eetlepel Hellmann’s. Dit is onmisbaar, want anders wordt je burger te droog; saus is een must voor een lekkere burger en Hellmann’s is heel mooi romig en smaakvol.
-
Doe een dikke pluk alfalfa bovenop de burger en leg het andere broodje erop. Zet de burger vast met een prikkertje en klaar ben je. Eet smakelijk!
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!