Lamsburger met Hellmann's

 

Lamsburger met Hellmann's

De unieke smaak van deze lamsburger met Hellmann’s komt nog beter naar voren in combinatie met cranberries en een vleugje ahornsiroop.
  • 2 Mensen

    Porties

  • 5 Minuten

    Voorbereidingstijd

  • 15 Minuten

    Kooktijd

  • 20 Minuten

    Klaar in


  • 250 g lamsfilet
  • zout (optioneel)
  • peper
  • 20 g Bertolli Margarine met Olijfolie
  • 100 g verse jonge spinazie
  • 50 g cranberries
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 2 el ahornsiroop
  • 2 el Hellmann's Real
  • 2 broodjes

  1. Kruid de lamfilets met peper en eventueel een snufje zout, verhit de margarine of olie in een koekenpan en bak de lamfilets aan beide kanten bruin.

  2. Bak de cranberries in een pan zonder vet, voeg de ahornsiroop toe en verwarm de cranberries totdat ze stuk gekookt zijn.

  3. Snijd het broodje open en bestrijk de onderste- en bovenste helft met Hellmann's, leg op de onderste helft van het broodje de spinazie, de lamsfilet en de ui. Doe hier de cranberries met ahornsiroop overheen, klap je broodje dicht en je heerlijke Luxe Lamsburger is klaar!