Skip to content

Hellmann's Real (430 ml)

Hellmann's Real
Press escape key to close modal

Products Canada

Trakteer jezelf op ‘s werelds favoriete mayonaise! Breng met de onmiskenbare smaak van Hellmann's het beste in je salade, hamburger of broodje naar boven. Hellmann’s mayonaise werd meer dan 100 jaar geleden door Richard Hellmann gecreëerd in zijn delicatessezaak in New York. De beste producten kenmerkte hij door een blauw lint om de pot te binden. Dit blauwe lint vind je nog steeds terug op ons etiket. Het staat voor onze voortdurende zorg voor de beste kwaliteitsproducten. Vandaag wordt Hellmann's mayonaise nog steeds gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en duurzame olie. Onze Hellmann’s Real is een natuurlijke bron van Omega 3 en geschikt voor vegetariërs.
Bevat: kippenei

Voedingswaarden

                Portiegrootte 100ml = 100g
              
                Aantal porties per product 29
              
                 
              
Aantal per portie (15gr) Percentage Per Portion Per 100ml
Vet 11g 16%
Vetten 11g 16% 73g
Verzadigde vetten 0.9g 5% 5.7g
Zout 0.21g 4%
Koolhydraten 0.5g 1% 1.2g
Suikers 0.5g 1% 1.2g
Eiwitten 0.5g 1% 1g

Tips & Tricks

traditional toast

Traditionele Tosti

Tip 1

 

Een beetje mayo kan elke tosti verfijnen, maar waarom niet dat stapje verder gaan? Smeer het op brood voor het toasten en maak je klaar voor een tosti met een verrassend lekker krokante korst.

Mac and Cheese

Twist - Mac and Cheese

Tip 2

 

Houd jij ook zo van een heerlijk smeuïge Mac and Cheese? Mix geraspte cheddar kaas met zure room en Hellmann’s mayo om de perfecte witte saus te creëren. Na de eerste hap, zal je dit gerecht nooit meer op een andere manier willen maken.

Probeer het met deze recepten

Sorry, there has been an internal server error. Please try again later.