Elk jaar maken wij veel mayonaise, wat betekent dat we veel eieren gebruiken. Onze betrokkenheid bij vrije-uitloop maakt een groot verschil in de kwaliteit van leven van miljoenen hennen. Wij zijn er dus trots op om te zeggen dat 100% van de eieren die wij gebruiken vrije-uitloop zijn.
Per 100g | Per 100ml | Bedrag Per portie | Percentage Per Portie | |
Energie | 2% | |||
Vet | 4.1g | 6% | ||
Totaal Vet | 27g | 4.1g | 6% | |
Verzadigd Vet | 2.6g | 0.4g | 2% | |
Zout | 0.27g | 5% | ||
Koolhydraten | 6.1g | 0.9g | 1% | |
Suikers | 2.4g | <0.5g | <1% | |
Eiwitten | 0.7g | 0.5g | 1% |
yum yum yum
Een beetje mayo kan elke tosti verfijnen, maar waarom niet dat stapje verder gaan? Smeer het op het brood voor het toasten, en maak je klaar voor een tosti met een verrassend lekkere krokante korst.
Houd je van Mac’n cheese maar niet van het gedoe? Mix simpelweg wat gegratineerde cheddar met sour cream en mayo en creeër in een ommezwaai een lekkere saus.
Eenmaal gebakken zal je je afvragen waarom je dit ooit anders hebt gedaan.
Probeer het met deze recepten
Soms kan een recept zo gek zijn dat het werkt. Bij dit recept draait alles om de saus. We nemen elementen uit de Oosterse keuken: sojasaus, rijstwijnazijn en sesamolie. Dit combineren we met smaken van dichterbij huis: Dijonmosterd, citroensap en Hellmann’s Real mayonaise. Het resultaat? De Fusion Salade.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Dit eenvoudige recept voor fusilli met geroosterde groenten is hartig, gezond en verrukkelijk. Eet het als frisse salade op een late, warme zomeravond in de tuin, op het balkon of in het park. Of eet de pasta warm en kruip er op een winterse avond mee op de bank.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Rodekool is zowel voor het oog als de smaakpapillen een traktatie. Breng je deze salade mee naar een barbecue, dan steel je gegarandeerd de show. De frisse combinatie van yoghurt en mayonaise creëert een prachtige subtiele smaak die de scherpe rodekool en de ui samenbrengt.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
“Burgers, ik houd ervan. Van alle burgerrecepten die ik op OMF heb gedeeld is mijn favoriete burger allertijden: de Baconburger. Een heerlijk dikke en gekruide rundvleesburger met crispy bacon, kaas en Hellmann’s.” (Ohmyfoodness.nl)
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
“Ik vond het een giga lekkere burger. De alfalfa zorgt ervoor dat het geheel mooi fris blijft, mozzarella en pesto geeft ‘m een Italiaans tintje en Hellmann’s zorgt ervoor dat het een lekkere smeuïge burger wordt.” (Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl)
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Overheerlijke hamburger van rundergehakt met spek, tomaten, rode ui, avocado en natuurlijk Hellmann's mayonaise. Vervang de bacon eens voor een schijfje ananas en maak een heerlijke Hawaïburger.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
“Burgers, ik houd ervan. Van alle burgerrecepten die ik op OMF heb gedeeld is mijn favoriete burger allertijden: de Baconburger. Een heerlijk dikke en gekruide rundvleesburger met crispy bacon, kaas en Hellmann’s.” (Ohmyfoodness.nl)
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
“Ik vond het een giga lekkere burger. De alfalfa zorgt ervoor dat het geheel mooi fris blijft, mozzarella en pesto geeft ‘m een Italiaans tintje en Hellmann’s zorgt ervoor dat het een lekkere smeuïge burger wordt.” (Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl)
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
“Wanneer ik denk aan mijn ultieme kipburger dan wil ik eigenlijk alles er op. Ik wil spek, een romige saus, sla en tomaat. En avocado. Niet voor de hand liggend, maar wel extra lekker. Zeker bij deze malse kipburger!” (BrendaKookt.nl)
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time