Skip to content

Hellmann's Dressing Avocado

Hellmann's Dressing Avocado

Hellmann's Dressing Avocado

Hellmann’s Dressing Avocado is een heerlijke en natuurlijke dressing. Deze dressing heeft een lekkere avocadosmaak, wat je goed proeft! Dit handige formaat past perfect in je koelkast. Bovendien is deze squeeze verpakking ideaal om je dressing te doseren over je gerecht. Geef je maaltijd een unieke twist en verras niet alleen je zelf, maar ook een ander! Het gouden ingrediënt voor jouw hamburger, salade of sandwich.

Bij Hellmann's geven we om smaak, en om eten in het algemeen. Daarom zijn onze producten gemaakt van pure ingrediënten. Hier zijn we trots op. We maken elk jaar veel mayonaise, wat betekent dat we een heleboel eieren gebruiken. Onze toewijding tot het gebruik van vrije-uitloop eieren maakt een gigantisch verschil in de kwaliteit van leven van miljoenen kippen.

Meer dan 100 jaar geleden begon Richard Hellmann, vanuit zijn Deli in New York, Hellmann's te verkopen. Ondertussen is Hellmann’s gegroeid en in veel landen verkrijgbaar. Wereldwijd worden er nu elk uur 20.000 verpakkingen Hellmann’s verkocht. De beste producten kenmerkte hij door een blauw lint om de pot te binden. Dit blauwe lint vind je nog steeds terug op ons etiket. Het staat voor onze voortdurende zorg voor de beste kwaliteitsproducten.

Na openen gekoeld bewaren.

Hellmann's, Bring Out Real Taste!
Ingrediënten:

yum yum yum

Probeer het met deze recepten