Skip to content

WAAR WIJ VOOR STAAN

Taste matter

Hoe kon iets zo wonderbaarlijk simpel als voedsel zo verwarrend worden?

Aan de ene kant heeft de wereld nog nooit zo van eten gehouden – we kijken meer TV-shows erover dan ooit, lezen er elke dag verhalen en artikelen over, praten er continue over, bloggen erover, tweeten erover, en scheppen erover op. Eten is het beste ooit! We houden ervan, ‘liken’ het, delen het, en hypen het. We zijn er nog nooit zo door geobsedeerd geweest als nu.

Aan de andere kant, is de wereld nog nooit zo in de war geweest door eten – we maken ons druk over wat erin zit, wat het met ons doet, en waar het vandaan komt. Sensationele koppen en elkaar tegensprekende studies gooien olie op het vuur. Daarnaast is eten ook veranderd in een wedstrijd; op TV, Social Media, en in onze eigen keuken. We voelen ons onder druk gezet om te presteren als nooit tevoren.

Dus, het is tijd dat iemand opstaat voor wonderbaarlijk, magisch, lekker, smaakvol, vrolijk, hartverwarmend, en buik vullend, goed eten.

Laten we eten verdedigen en de smaak terug plaatsen op het voetstuk. Laten we goed voedsel beschikbaar maken voor iedereen, en er op een duurzame manier voor zorgen dat goed eten niet ten koste van de aarde gaat. En laten we een goed, eerlijk, volwassen gesprek hebben over wat “goed eten” nou echt betekent.

Want bij Hellmann’s zijn we on the side of food.

GERELATEERDE ARTIKELEN