Skip to content

Zeebaars met aioli en salsa

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Er is geen vis zó delicaat, smaakrijk of prachtig van structuur als de zeebaars. Dit gerecht is een versmelting van subtiele baars en stevige aioli. En alle smaken komen samen in een jazzy venkel salsa.
  • 4 schoongemaakte zeebaarsfilets
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper
  • 1 venkelknol
  • 1 fijngehakte kleine rode ui
  • 2 gesneden tomaten
  • 1 fijngehakte rode chilipeper
  • 1 gehakt klein bosje verse peterselie
  • 1 theelepel rode wijnazijn
  • 4 eetlepels Hellmann's Real
  • 1 theelepel Engelse mosterd
  • 1 gekneusde knoflook teen
  • 1 citroen

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

356kcal

Energy (kJ)

1478kJ

Protein (g)

25.4g

Carbohydrate incl. fibre (g)

8.6g

Carbohydrate excl. fibre (g)

5.8g

Sugar (g)

3.2g

Fibre (g)

2.9g

Fat (g)

24.1g

Saturated fat (g)

3.0g

Unsaturated fat (g)

20.1g

Monounsaturated fat (g)

8.1g

Polyunsaturated fat (g)

1.9g

Trans fat (g)

0.1g

Cholesterol (mg)

59mg

Sodium (mg)

212mg

Salt (g)

0.53g

Vitamin A (IU)

657IU

Vitamin C (mg)

39.9mg

Calcium (mg)

53mg

Iron (mg)

1.30mg

Potassium (mg)

749mg