Wraps met kip en komkommer

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Kip wrap met komkommer en dressing met Hellmann's mayonaise en munt. Erg lekker als borrelhapje of als tapasgerecht.
  • 85 g kipfilet
  • 0.25 komkommer
  • 2 naturel wraps
  • 2 el Hellmann's Real
  • 1 tl verse munt
  • 250 g verse spinazie

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

264kcal

Energy (kJ)

1101kJ

Protein (g)

15.6g

Carbohydrate incl. fibre (g)

18.9g

Carbohydrate excl. fibre (g)

16.2g

Sugar (g)

1.6g

Fibre (g)

2.7g

Fat (g)

14.5g

Saturated fat (g)

1.5g

Unsaturated fat (g)

12.6g

Monounsaturated fat (g)

1.4g

Polyunsaturated fat (g)

1.2g

Trans fat (g)

0.1g

Cholesterol (mg)

36mg

Sodium (mg)

340mg

Salt (g)

0.85g

Vitamin A (IU)

45IU

Vitamin C (mg)

2.0mg

Calcium (mg)

152mg

Iron (mg)

3.16mg

Potassium (mg)

729mg

  • 1 Snijd de <b>kipfilet</b> in stukjes en breng vervolgens op smaak met peper en zout. Bak de <b>kip</b> goudbruin en rasp de komkommer.
  • 2 Bereid de wraps zoals aangeven op de verpakking.
  • 3 Meng de <b>Hellmann’s mayonaise</b>, de geraspte komkommer, en de munt met elkaar en verdeel deze vervolgens over de wraps. Schep de spinazie en kip op de wraps en rol ze stevig op. Serveer direct.