Steak baguette

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Smaakvolle steak baguette met ui bereid met Hellmann's en mosterd. Serveer de broodje biefstuk eens met lekker dikke frieten en een salade.
  • 400 g rundermedaillon steak
  • 2 el olijfolie
  • 2 rode uien
  • 2 el balsamico azijn
  • 4 el Hellmann's Light
  • 1 el mosterd
  • 1 franse baguette
  • 100 g rucola
  • 250 g gemengde rauwkost

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

563kcal

Energy (kJ)

2361kJ

Protein (g)

32.5g

Carbohydrate incl. fibre (g)

66.6g

Carbohydrate excl. fibre (g)

61.4g

Sugar (g)

7.9g

Fibre (g)

5.2g

Fat (g)

18.8g

Saturated fat (g)

3.9g

Unsaturated fat (g)

9.1g

Monounsaturated fat (g)

7.5g

Polyunsaturated fat (g)

1.7g

Trans fat (g)

0.2g

Cholesterol (mg)

61mg

Sodium (mg)

844mg

Salt (g)

2.11g

Vitamin A (IU)

1IU

Vitamin C (mg)

17.7mg

Calcium (mg)

107mg

Iron (mg)

4.04mg

Potassium (mg)

822mg

  • 1 Leg de <b>steaks</b> in een ondiep bord en bestrijk met 1 eetlepel olijfolie. Breng ze daarna op smaak met peper.
  • 2 Pel de uien en snijd ze in partjes. Verwarm een koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de uien gedurende 5 tot 8 minuten op laag vuur, totdat ze gekarameliseerd zijn. Voeg de balsamicoazijn toe en bak nog 1 minuut. Meng in een kom de <b>Hellmann’s Mayonaise Light</b> met de mosterd.
  • 3 Verwarm een <b>grillpan</b> en grill de <b>rundersteaks</b> ca. 3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Snijd de steak in reepjes en verdeel het over het opengesneden <b>stokbrood</b>. Garneer met de dressing, rode ui, rucola en een beetje zwarte peper. Serveer de steak <b>baguette</b> met rauwkost.