Steak baguette

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Smaakvolle steak baguette met ui bereid met Hellmann's en mosterd. Serveer de broodje biefstuk eens met lekker dikke frieten en een salade.

Ingrediënten

  • 400 g rundermedaillon steak
  • 2 el olijfolie
  • 2 rode uien
  • 2 el balsamico azijn
  • 4 el Hellmann's Light
  • 1 el mosterd
  • 1 franse baguette
  • 100 g rucola
  • 250 g gemengde rauwkost

Bereidingswijze

  • 0 Leg de <b>steaks</b> in een ondiep bord en bestrijk met 1 eetlepel olijfolie. Breng ze daarna op smaak met peper.
  • 1 Pel de uien en snijd ze in partjes. Verwarm een koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de uien gedurende 5 tot 8 minuten op laag vuur, totdat ze gekarameliseerd zijn. Voeg de balsamicoazijn toe en bak nog 1 minuut. Meng in een kom de <b>Hellmann’s Mayonaise Light</b> met de mosterd.
  • 2 Verwarm een <b>grillpan</b> en grill de <b>rundersteaks</b> ca. 3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Snijd de steak in reepjes en verdeel het over het opengesneden <b>stokbrood</b>. Garneer met de dressing, rode ui, rucola en een beetje zwarte peper. Serveer de steak <b>baguette</b> met rauwkost.