Skip to content

Steak baguette

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Smaakvolle steak baguette met ui bereid met Hellmann's en mosterd. Serveer de broodje biefstuk eens met lekker dikke frieten en een salade.
  • 400 g rundermedaillon steak
  • 2 el olijfolie
  • 2 rode uien
  • 2 el balsamico azijn
  • 4 el Hellmann's Light
  • 1 el mosterd
  • 1 franse baguette
  • 100 g rucola
  • 250 g gemengde rauwkost

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

462kcal

Energy (kJ)

1934kJ

Protein (g)

28.8g

Carbohydrate incl. fibre (g)

45.5g

Carbohydrate excl. fibre (g)

41.3g

Sugar (g)

6.8g

Fibre (g)

4.1g

Fat (g)

18.4g

Saturated fat (g)

3.8g

Unsaturated fat (g)

12.5g

Monounsaturated fat (g)

7.4g

Polyunsaturated fat (g)

1.5g

Trans fat (g)

0.2g

Cholesterol (mg)

61mg

Sodium (mg)

614mg

Salt (g)

1.53g

Vitamin A (IU)

1IU

Vitamin C (mg)

17.7mg

Calcium (mg)

97mg

Iron (mg)

3.70mg

Potassium (mg)

779mg