Smaakvolle steak baguette met ui bereid met Hellmann's en mosterd. Serveer de broodje biefstuk eens met lekker dikke frieten en een salade.
Ingrediënten
400 g rundermedaillon steak
2 el olijfolie
2 rode uien
2 el balsamico azijn
4 el Hellmann's Light
1 el mosterd
1 franse baguette
100 g rucola
250 g gemengde rauwkost
Methode
1
Leg de <b>steaks</b> in een ondiep bord en bestrijk met 1 eetlepel olijfolie. Breng ze daarna op smaak met peper.
2
Pel de uien en snijd ze in partjes. Verwarm een koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de uien gedurende 5 tot 8 minuten op laag vuur, totdat ze gekarameliseerd zijn. Voeg de balsamicoazijn toe en bak nog 1 minuut. Meng in een kom de <b>Hellmann’s Mayonaise Light</b> met de mosterd.
3
Verwarm een <b>grillpan</b> en grill de <b>rundersteaks</b> ca. 3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Snijd de steak in reepjes en verdeel het over het opengesneden <b>stokbrood</b>. Garneer met de dressing, rode ui, rucola en een beetje zwarte peper. Serveer de steak <b>baguette</b> met rauwkost.