Smokey Goodness Burger van Jord Althuizen met Hellmann's; black angus rundvlees; het zoete briochebroodje en de verse huisgemaakte koolsalade met Hellmann’s zijn de smaken die je in de festival mood brengen en houden.
1
Begin met het maken van de koolsalade door in een klein kommetje de Hellmann’s, appelciderazijn, grove mosterd, Coleman’s mosterdpoeder, honing, zwarte peper en zout door elkaar te mengen voor een honing-mosterddressing.
2
Meng in een grote saladekom de fijngesneden rode kool, witte kool, rode ui snippers, julienne gesneden wortel en fijngehakte peterselie goed door elkaar.
3
Voeg hierna de zelfgemaakte honing-mosterd dressing toe en roer goed door.
4
Snijd de brioche bollen door de helft en toast deze krokant op een hete grill. Grill vervolgens de burgers tot ze medium gebakken zijn en laat in de laatste minuut de cheddar kaar op de burger smelten.
5
Verdeel de koolsalade over de vier onderste helften van de brioche bollen, plaats de burgers op de koolsalade en garneer met de augurk en BBQ saus.
6
Voeg eventueel naar smaak nog een lepeltje Hellmann’s toe, bovenop de BBQ saus.