Kies voor een lekkere lunch en beleg je sandwich met frisse avocado en garnalen. Maak je zuurdesembrood helemaal af met Hellmann's Light.
Ingrediënten
500 gram zuurdesembrood
1/2 avocado
1 limoen
6 eetlepels Hellmann's Light
200 gram garnalen naar keuze (Hollandse, cocktail of roze garnalen)
Methode
1
Snijd het <b>brood</b> in plakken van ongeveer een cm dik en snijd de <b>tomaten</b> in plakjes. Grill de plakken brood in een <b>grillpan</b> op beide zijden of rooster de plakken in een broodrooster. Haal de <b>avocado</b> uit de schil en prak deze vervolgens fijn. Meng de avocado met de Hellmann’s Yoghurt en de geraspte schil van de limoen.
2
Besmeer de helft van de geroosterde plakken brood aan een zijde met het Hellmann's avocado mengsel. Verdeel de <b>garnalen</b> over deze helften en leg de andere helften hier bovenop. Serveer direct.