Sandwich met avocado en garnalen

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Kies voor een lekkere lunch en beleg je sandwich met frisse avocado en garnalen. Maak je zuurdesembrood helemaal af met Hellmann's Light.

Ingrediënten

  • 500 gram zuurdesembrood
  • 1/2 avocado
  • 1 limoen
  • 6 eetlepels Hellmann's Light
  • 200 gram garnalen naar keuze (Hollandse, cocktail of roze garnalen)

Bereidingswijze

  • 1 Snijd het <b>brood</b> in plakken van ongeveer een cm dik en snijd de <b>tomaten</b> in plakjes. Grill de plakken brood in een <b>grillpan</b> op beide zijden of rooster de plakken in een broodrooster. Haal de <b>avocado</b> uit de schil en prak deze vervolgens fijn. Meng de avocado met de Hellmann’s Yoghurt en de geraspte schil van de limoen.
  • 2 Besmeer de helft van de geroosterde plakken brood aan een zijde met het Hellmann's avocado mengsel. Verdeel de <b>garnalen</b> over deze helften en leg de andere helften hier bovenop. Serveer direct.

          

Suggesties