Rundergehakt hamburger op een ciabattabroodje

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Italiaanse hamburger van rundergehakt, geserveerd op een ciabatta met een bedje van rucola en paprika. Met een heerlijke basilicum-mayonaise met natuurlijk Hellmann's mayonaise en verse basilicum.

Ingrediënten

  • 1 el tijm, fijgehakt
  • 1 el verse rozemarijn, fijngehakt
  • 500 g mager rundergehakt
  • 1 ei
  • 2 el paneermeel
  • 4 el Hellmann's Real
  • 2 el verse basilicum, in reepjes
  • 4 ciabattabroodjes
  • 70 g rucola
  • 1 paprika, in reepjes

Bereidingswijze

  • 1 Doe de tijm, de rozemarijn en het <b>magere rundergehakt</b> samen in een kom, voeg vervolgens het ei, het paneermeel en peper en zout naar smaak toe en meng alles goed door elkaar. Vorm er 4 gelijke hamburgers van.
  • 2 Verwarm een <b>grillpan</b> op hoog vuur en grill de hamburgers aan beide kanten ca. 4 minuten.
  • 3 Doe de <b>Hellmann's mayonaise</b> in een kom en meng met de basilicum. Snijd de <b>ciabattabroodjes</b> open en rooster ze kort in de grillpan of een broodrooster.
  • 4 Beleg de onderste helft van de <b>ciabatta</b> met rucola en reepjes paprika. Leg vervolgens de <b>hamburgers</b> erop en schep er de <b>basilicum mayonaise</b> op.