Skip to content

Rodekool Appelsalade

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Makes

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • serveert

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Rodekool is zowel voor het oog als de smaakpapillen een traktatie. Breng je deze salade mee naar een barbecue, dan steel je gegarandeerd de show. De frisse combinatie van yoghurt en mayonaise creëert een prachtige subtiele smaak die de scherpe rodekool en de ui samenbrengt.
  • 400 gram rode kool
  • 4 eetlepels Hellmann's Real
  • 2 appels
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 bosje verse peterselie
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • 1 citroen

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Protein (g)

2.0g

Energy (kJ)

583kJ

Energy (kcal)

141kcal

Carbohydrate incl. fibre (g)

15.2g

Carbohydrate excl. fibre (g)

10.9g

Sugar (g)

9.7g

Fibre (g)

4.3g

Fat (g)

8.9g

Saturated fat (g)

0.7g

Unsaturated fat (g)

8.1g