Een broodje met pastrami, ook wel pekelvlees, en tomaat. Een lekkere afwisseling voor je boterham of lunch.
Ingrediënten
500 gram bruin zuurdesembrood
3 tomaten
60 ml Calvé Mosterd Saus
6 eetlepels Hellmann's Light
12 plakken pastrami of pekelvlees (160 gram)
Methode
1
Snijd het <b>brood</b> in 8 plakken van ongeveer een cm dik en snijd de <b>tomaten</b> in plakjes. <b>Grill</b> de plakken <b>brood</b> in een <b>grillpan</b> op beide zijden of rooster de plakken in een <b>broodrooster</b>.
2
Meng de <b>mosterd</b> met de Hellmann's Light en besmeer vervolgens de geroosterde plakken <b>brood</b> aan een zijde met de mosterdmayonaise. Beleg vervolgens de helft van plakken met <b>tomaat</b> en <b>pastrami</b> en leg de andere helften hier bovenop. Serveer direct.