Pastrami sandwich met verse tomaat en mosterd

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Een broodje met pastrami, ook wel pekelvlees, en tomaat. Een lekker afwisseling voor je boterham of lunch.

Ingrediënten

  • 500 gram bruin zuurdesembrood
  • 3 tomaten
  • 60 ml Calvé Mosterd Saus
  • 6 eetlepels Hellmann's Light
  • 12 plakken pastrami of pekelvlees (160 gram)

Bereidingswijze

  • 1 Snijd het <b>brood</b> in 8 plakken van ongeveer een cm dik en snijd de <b>tomaten</b> in plakjes. <b>Grill</b> de plakken <b>brood</b> in een <b>grillpan</b> op beide zijden of rooster de plakken in een <b>broodrooster</b>.
  • 2 Meng de <b>mosterd</b> met de Hellmann's Light en besmeer vervolgens de geroosterde plakken <b>brood</b> aan een zijde met de mosterdmayonaise. Beleg vervolgens de helft van plakken met <b>tomaat</b> en <b>pastrami</b> en leg de andere helften hier bovenop. Serveer direct.

          

Suggesties