Panini met kalkoen

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Een heerlijke Panini met kalkoen, pesto en Hellmann's with Olive Oil.
  • 2 ciabatta broodjes (gehalveerd)
  • 2 theelepels Hellmann's Olive Oil
  • 150 gram gerookte kalkoenfilet
  • 4 zongedroogde tomaten (klein gesneden)
  • 1 geroosterde rode paprika in pot in reepjes gesneden
  • 4 plakjes provolone kaas
  • 1 eetlepel groene pesto
  • een handjevol rucola

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

567kcal

Energy (kJ)

2376kJ

Protein (g)

36.2g

Carbohydrate incl. fibre (g)

45.9g

Carbohydrate excl. fibre (g)

41.6g

Sugar (g)

4.9g

Fibre (g)

4.3g

Fat (g)

26.9g

Saturated fat (g)

12.4g

Unsaturated fat (g)

12.3g

Monounsaturated fat (g)

9.7g

Polyunsaturated fat (g)

2.7g

Trans fat (g)

0.1g

Cholesterol (mg)

74mg

Sodium (mg)

1199mg

Salt (g)

3.00g

Vitamin A (IU)

493IU

Vitamin C (mg)

5.1mg

Calcium (mg)

611mg

Iron (mg)

5.42mg

Potassium (mg)

623mg

  • 1 Halveer de Ciabatta's en besmeer de onderste helft met Hellmann's with Olive Oil. Leg hier de kalkoen, zongedroogde tomaten, geroosterde paprika en de Provolone kaas op. Verdeel de groene pesto en de rucola over de broodjes en leg de andere helft van de Ciabatta erop.
  • 2 Toast de Panini's in een tosti ijzer tot ze goudkleurig zijn en de kaas begint de smelten. Enjoy!

          

Suggesties