Skip to content

Panini met kalkoen

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Zo'n heerlijke panini met kalkoen, pesto en Hellmann's mayonaise maak je heel eenvoudig zelf met dit lekkere panini recept. Met gerookte kalkoen en provolonekaas zet je een authentiek Italiaanse panini op tafel.
  • 2 ciabatta broodjes, gehalveerd
  • 2 tl Hellmann's Real
  • 150 g gerookte kalkoenfilet, in plakjes
  • 4 zongedroogde tomaten, kleingesneden
  • 1 geroosterde rode paprika in pot, in reepjes gesneden
  • 4 plakjes provolone kaas
  • 1 el groene pesto
  • 30 g rucola
  • Extra nodig: tosti-ijzer

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

602kcal

Energy (kJ)

2516kJ

Protein (g)

36.4g

Carbohydrate incl. fibre (g)

46.1g

Carbohydrate excl. fibre (g)

41.6g

Sugar (g)

4.9g

Fibre (g)

4.4g

Fat (g)

30.5g

Saturated fat (g)

12.7g

Unsaturated fat (g)

15.7g

Monounsaturated fat (g)

9.7g

Polyunsaturated fat (g)

2.7g

Trans fat (g)

0.1g

Cholesterol (mg)

77mg

Sodium (mg)

1228mg

Salt (g)

3.07g

Vitamin A (IU)

493IU

Vitamin C (mg)

5.2mg

Calcium (mg)

623mg

Iron (mg)

5.54mg

Potassium (mg)

644mg