Nutty Mustard Burger

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Een combinatie van sensationele texturen! De gemalen pinda’s geven een heerlijk rijke smaak aan je burger. Met rijke pindakaas, honing mosterd, zoetzure augurken en de onmiskenbare smaak van Hellmann’s is deze burger een ware smaaksensatie! Met deze heerlijke burger zal je je vrienden en familie zeker verbazen!

Ingrediënten

  • 250 gram rundergehakt
  • 40 gram gebakken uitjes
  • 80 gram fijngehakte pinda's
  • 2 eetlepels Dijon honing mosterd dressing
  • peper
  • sla
  • 2 eetlepels Calvé pindakaas
  • 30 gram Hellmann's Real
  • 2 augurken in plakjes gesneden
  • 1 verse tomaat in plakjes gesneden
  • 1 ui in ringen gesneden
  • 4 sneetjes brood

Bereidingswijze

  • 1 Meng het gehakt in een kom met peper, honing mosterd, gebakken uitjes en de gehakte pinda’s.
  • 2 Kneed van het gehakt 2 burgers en bak ze op de grill of in de pan.
  • 3 Bestrijk 1 sneetje brood met pindakaas en 1 sneetje brood met Hellmann's.
  • 4 Leg het sneetje brood met pindakaas onderop, leg hier een blaadje sla, de burger, ui, tomaat en augurk op, leg het andere sneetje brood erop en je burger is klaar!