Met deze Nutty Mustard Burger zet je een ware smaaksensatie op tafel! De gemalen pinda’s en de romige Hellmann’s geven een rijke smaak aan je burger.
Ingrediënten
250 g rundergehakt
40 g gebakken uitjes
80 g fijngehakte pinda's
2 el Dijon honing mosterd dressing
peper
sla
2 el Calvé pindakaas
30 g Hellmann's Real
2 augurken, in plakjes gesneden
1 verse tomaat, in plakjes gesneden
1 ui in ringen gesneden
4 sneetjes brood
Methode
1
Meng het gehakt in een kom met peper, honing mosterd, gebakken uitjes en de gehakte pinda’s.
2
Kneed van het gehakt 2 burgers en bak ze op de grill of in de pan.
3
Bestrijk 1 sneetje brood met pindakaas en 1 sneetje brood met Hellmann's.
4
Leg het sneetje brood met pindakaas onderop, leg hier een blaadje sla, de burger, ui, tomaat en augurk op, leg het andere sneetje brood erop en je burger is klaar!