Skip to content

Kipburger met bacon en avocado

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
“De burger is gemaakt van kipgehakt, wat lekker op smaak is gebracht met kruiden en rode peper wat de burger extra pit geeft. Maar het belangrijkste is de saus, want die kan de burger juist maken of kraken. Bij deze burger mixte ik de luchtige en iets zure Hellmann’s (o.a. verkrijgbaar bij de Albert Heijn) met verse basilicum voor een frisse topping. Al honger gekregen?” (LeukeRecepten.nl)
  • 400 g kipgehakt
  • 1 rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • 1 snufje cayennepeper
  • 1 ei
  • 3 el paneermeel
  • 4 el Croma Bakken & Braden vloeibaar
  • 8 plakken bacon
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • citroensap
  • 4 broodjes
  • 4 blaadjes sla
  • 1 rode ui
  • 3 blaadjes verse basilicum
  • 6 el Hellmann's Real

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

982kcal

Energy (kJ)

4085kJ

Protein (g)

48.9g

Carbohydrate incl. fibre (g)

39.1g

Carbohydrate excl. fibre (g)

34.4g

Sugar (g)

7.8g

Fibre (g)

4.7g

Fat (g)

70.0g

Saturated fat (g)

13.5g

Unsaturated fat (g)

53.6g

Monounsaturated fat (g)

18.7g

Polyunsaturated fat (g)

6.7g

Trans fat (g)

1.0g

Cholesterol (mg)

214mg

Sodium (mg)

1532mg

Salt (g)

3.83g

Vitamin A (IU)

135IU

Vitamin C (mg)

22.6mg

Calcium (mg)

124mg

Iron (mg)

4.02mg

Potassium (mg)

1363mg