Kalkoenburger met pesto

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Broodje kalkoenburger met tomaat, paprika rode ui, pesto en natuurlijk Hellmann's mayonaise. Een extra gezonde variant van de hamburger door het magere vlees. Maak met een kleine aanpassing zo een chickenburger van dit recept.
  • 1 geroosterde paprika
  • 4 el Hellmann's Real
  • 1 el pesto genovese
  • 1 rode ui
  • 1 tomaat
  • 4 kalkoenburgers
  • 4 volkoren broodjes
  • 50 g gemengde sla

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

395kcal

Energy (kJ)

1645kJ

Protein (g)

20.4g

Carbohydrate incl. fibre (g)

36.1g

Carbohydrate excl. fibre (g)

23.4g

Sugar (g)

7.4g

Fibre (g)

12.7g

Fat (g)

23.3g

Saturated fat (g)

2.4g

Unsaturated fat (g)

8.6g

Monounsaturated fat (g)

4.0g

Polyunsaturated fat (g)

4.6g

Trans fat (g)

0.1g

Cholesterol (mg)

7mg

Sodium (mg)

1008mg

Salt (g)

2.52g

Vitamin A (IU)

1042IU

Vitamin C (mg)

38.6mg

Calcium (mg)

132mg

Iron (mg)

7.63mg

Potassium (mg)

717mg

  • 1 Hak de geroosterde paprika in fijne stukjes. Mix de <b>Hellmann’s Mayonaise</b> met de <b>pesto</b> en de fijngehakte geroosterde paprika in een kleine kom. Pel en snijd de ui in ringen en de tomaat in plakjes.
  • 2 <b>Grill</b> of <b>bak</b> de <b>kalkoenburgers</b> gedurende 8 minuten totdat ze goed gaar zijn, keer ze halverwege om. Snijd de tomaat en uien in plakjes.
  • 3 Verdeel de mix van Hellmann's, de pesto en de paprika gelijkmatig over de opengesneden <b>broodjes</b>. Leg de <b>hamburger</b> erop en top af met de tomaat, de sla en de uiringen.