Zoek je naar het ultieme hamburgerrecept voor een zalmburger of visburger? Maak dan deze Hellmann's Zalmburger - The Salmon Samurai. De perfecte burger!
Ingrediënten
250 gram zalmfilet
zout (optioneel)
peper
2 eetlepels margarine of olie
20 gram honing
2 vijgen, in plakjes gesneden
1 Chinese kool, in dunne reepjes gesneden
2 eetlepels sojasaus
2 theelepels wasabi
2 eetlepels Hellmann's Real
1 limoen
20 gram kaviaar
2 sesambroodjes
Methode
1
Bak de zalm totdat deze gaar is en breng deze op smaak met peper en eventueel zout.
2
Snijd de zalm en vijgen in plakjes en smeer deze in met honing.
3
Bak de vijgen kort in een pan. Bak hierna de kool in een pan met margarine of olie en voeg de sojasaus toe.
4
Meng de Hellmann's met de wasabi en breng deze op smaak met limoensap.
5
Snijd het broodje open en bestrijk de onderste- en de bovenste helft met het Hellmann’s mengsel. Leg op de onderste helft van het broodje de kool, zalm, vijgen en de kaviaar. Eet smakelijk! Je heerlijke Zalm Samurai Burger is klaar!