Hamburger ham, augurk, kaas en mosterd

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Heerlijke cheeseburger met Zwitserse kaas, ham, augurken en mosterd. Je maakt de hamburger van magere rundergehakt, doet er een mosterdmayonaisesausje, kaas en ham op. Eventjes in de grillpan en smullen maar!
  • 6 el Hellmann's Real
  • 2 el dijon mosterd
  • 2 el vloeibare margarine
  • 4 hamburgers
  • 8 augurken
  • 4 ciabattabroodjes
  • 4 plakjes ham
  • 4 plakjes Zwitserse kaas (bijv. Emmentaler)

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

831kcal

Energy (kJ)

3458kJ

Protein (g)

38.2g

Carbohydrate incl. fibre (g)

47.2g

Carbohydrate excl. fibre (g)

41.9g

Sugar (g)

4.7g

Fibre (g)

5.3g

Fat (g)

54.9g

Saturated fat (g)

15.7g

Unsaturated fat (g)

20.1g

Monounsaturated fat (g)

16.2g

Polyunsaturated fat (g)

3.9g

Trans fat (g)

0.6g

Cholesterol (mg)

94mg

Sodium (mg)

3151mg

Salt (g)

7.88g

Vitamin A (IU)

470IU

Vitamin C (mg)

16.9mg

Calcium (mg)

440mg

Iron (mg)

5.38mg

Potassium (mg)

711mg

  • 1 Doe de <b>Hellmann’s mayonaise</b> en de mosterd in een klein kommetje en mix het. Verdeel de <b>saus</b> vervolgens gelijkmatig over de broodjes.
  • 2 Verwarm een koekenpan, voeg de vloeibare margarine toe en bak de <b>hamburgers</b> ca. 3 minuten per kant.
  • 3 Snijd de augurken in plakjes. Leg vervolgens de plakjes augurk op de opengesneden ciabatta's en leg de hamburger er boven op. Verdeel de ham en de kaas erover. Wikkel de hamburgers strak in aluminiumfolie en grill deze in de grillpan, tot dat de kaas gesmolten (ca. 7 minuten). Serveer direct.