Skip to content

Gorgonzola burger

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
“Onlangs was ik in Oslo en daar werd ik getrakteerd op een hemelse burger met gorgonzola. Ik wist gelijk wat de basis van mijn recept ging worden en maakte een saus met Hellmann’s, avocado en gorgonzola voor op de burger." (FrancescaKookt.nl)
  • 2 rode uien
  • scheutje olijfolie
  • 2 el bruine basterdsuiker
  • scheut balsamico azijn
  • 1 takje rozemarijn
  • 300 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 2 el paneermeel
  • 4 el Hellmann's Real
  • 1 avocado
  • 50 g Gorgonzola
  • 1/2 citroen
  • 1/4 sla
  • 4 in plakjes gesneden donkere zuurdesembrood
  • 1/4 komkommer

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

1126kcal

Energy (kJ)

4691kJ

Protein (g)

48.1g

Carbohydrate incl. fibre (g)

66.7g

Carbohydrate excl. fibre (g)

55.1g

Sugar (g)

18.3g

Fibre (g)

11.6g

Fat (g)

75.5g

Saturated fat (g)

20.6g

Unsaturated fat (g)

48.9g

Monounsaturated fat (g)

26.0g

Polyunsaturated fat (g)

2.8g

Trans fat (g)

1.2g

Cholesterol (mg)

221mg

Sodium (mg)

1233mg

Salt (g)

3.08g

Vitamin A (IU)

59IU

Vitamin C (mg)

30.6mg

Calcium (mg)

233mg

Iron (mg)

4.86mg

Potassium (mg)

1162mg