Heerlijke omelet met een gerookte zalmsaus. Deze zalmsaus maak je natuurlijk met Hellmann's mayonaise, gerookte zalm en bieslook. Serveer deze verrukkelijke omelet met een frisse, eenvoudige groene salade.
Ingrediënten
30 g gerookte zalm
1.5 el Hellmann's Real
5 g bieslook
2 eieren
1 el olijfolie
0.25 citroen, in partjes
Methode
1
Snijd de <b>gerookte zalm</b> in reepjes en meng deze met de <b>Hellmann’s mayonaise</b>, voeg wat bieslook toe en breng op smaak met peper. Klop de <b>eieren</b> in een andere kom met een snufje peper.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de eieren. Verdeel, als de <b>omelet</b> bijna klaar is, het gerookte zalmmengsel over de omelet en vouw de omelet dubbel. Bak het geheel nog een paar minuten tot de omelet gaar is. Serveer de <b>zalmomelet</b> met een citroenpartje.