Skip to content

Fusion Tortilla

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Mexico heeft de wereld al veel prachtige cadeaus geschonken – denk maar aan mariachi bands, Cinco de Mayo en chihuahua’s – en daarom zie je het grootste geschenk soms nog wel eens over het hoofd: de tortilla. Dit recept is een ode aan de tortilla; met kalkoen, cheddarkaas, spek, sla en mayonaise om er het ultieme fusion gerecht mee te creëren.
  • 4 voorverwarmde grote volkoren tortillas
  • 3 eetlepels Hellmann's Real
  • 50 gram geraspte cheddar kaas
  • 2 eetlepels zure room
  • 300 gram in reepjes gesneden gekookte kalkoenfilet blokjes
  • 1 kleine in blokjes gesneden tomaat
  • 200 gram gerookt spek
  • 4 Romaanse sla blaadjes

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

928kcal

Energy (kJ)

3883kJ

Protein (g)

68.2g

Carbohydrate incl. fibre (g)

70.6g

Carbohydrate excl. fibre (g)

67.0g

Sugar (g)

4.0g

Fibre (g)

3.6g

Fat (g)

42.2g

Saturated fat (g)

13.1g

Unsaturated fat (g)

18.5g

Monounsaturated fat (g)

2.7g

Polyunsaturated fat (g)

0.7g

Trans fat (g)

0.4g

Cholesterol (mg)

212mg

Sodium (mg)

1791mg

Salt (g)

4.48g

Vitamin A (IU)

1637IU

Vitamin C (mg)

7.1mg

Calcium (mg)

221mg

Iron (mg)

2.34mg

Potassium (mg)

547mg