Skip to content

Fusion salade

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Soms kan een recept zo gek zijn dat het werkt. Bij dit recept draait alles om de saus. We nemen elementen uit de Oosterse keuken: sojasaus, rijstwijnazijn en sesamolie. Dit combineren we met smaken van dichterbij huis: Dijonmosterd, citroensap en Hellmann’s Real mayonaise. Het resultaat? De Fusion Salade.
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 4 kippenborstfilets
  • 300 gram basmatirijst
  • 1 fijngehakte selderijstengel
  • 225 gram fijngehakte kastanjes uit blik
  • 1/2 fijngehakte rode peper
  • 1 eetlepel geroosterde amandelen
  • 4 eetlepels Hellmann's Real
  • 1 eetlepel Maille Dijon mosterd
  • 1,5 eetlepel sojasaus
  • 2 theelepels rijstwijnazijn
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 gepelde mandarijnen
  • 2 fijngehakte lente-uitjes

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

704kcal

Energy (kJ)

2949kJ

Protein (g)

44.6g

Carbohydrate incl. fibre (g)

90.3g

Carbohydrate excl. fibre (g)

85.5g

Sugar (g)

9.0g

Fibre (g)

4.9g

Fat (g)

18.2g

Saturated fat (g)

2.3g

Unsaturated fat (g)

14.6g

Monounsaturated fat (g)

2.5g

Polyunsaturated fat (g)

2.0g

Trans fat (g)

0.1g

Cholesterol (mg)

112mg

Sodium (mg)

593mg

Salt (g)

1.48g

Vitamin A (IU)

375IU

Vitamin C (mg)

24.4mg

Calcium (mg)

92mg

Iron (mg)

5.14mg

Potassium (mg)

1138mg