Duikboot tonijnsalade

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Deze duikboot is dé sandwich voor liefhebbers van zelfgemaakte tonijnsalade. De frisheid van de tonijn en het zout van de kappertjes komen perfect tot hun recht in combinatie met de frisheid van Hellmann’s Light mayonaise. Een lekker recept voor de liefhebber, en gemakkelijk te maken!

Ingrediënten

  • 1 ciabatta brood
  • 1 eetlepel Hellmann's Light
  • tonijn in blik
  • 5 gram kappertjes
  • 5 gram groene olijven zonder pit gesneden
  • 7 gram margarine

Bereidingswijze

  • 1 Meng de tonijn met de mayonaise van Hellmann’s.
  • 2 Snijd het broodje in de lengte doormidden en besmeer beide helften dun met margarine. Doe de mayonaise- en tonijnmix op de onderste helft. Verspreid daarna de kappertjes en olijven over de sandwich.
  • 3 Je duikboot is er klaar voor. Om Das Boot te kijken bijvoorbeeld – als je drie uur en negenentwintig minuten de tijd hebt.

          

Suggesties