Duikboot tonijnsalade

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Deze duikboot is dé sandwich voor liefhebbers van zelfgemaakte tonijnsalade. De frisheid van de tonijn en het zout van de kappertjes komen perfect tot hun recht in combinatie met de frisheid van Hellmann’s Light mayonaise. Een lekker recept voor de liefhebber, en gemakkelijk te maken!
  • 1 ciabatta brood
  • 1 eetlepel Hellmann's Light
  • tonijn in blik
  • 5 gram kappertjes
  • 5 gram groene olijven zonder pit gesneden

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

872kcal

Energy (kJ)

3657kJ

Protein (g)

63.8g

Carbohydrate incl. fibre (g)

124.7g

Carbohydrate excl. fibre (g)

118.9g

Sugar (g)

5.8g

Fibre (g)

5.8g

Fat (g)

11.4g

Saturated fat (g)

0.9g

Unsaturated fat (g)

4.8g

Monounsaturated fat (g)

0.7g

Polyunsaturated fat (g)

0.4g

Trans fat (g)

0.0g

Cholesterol (mg)

53mg

Sodium (mg)

1806mg

Salt (g)

4.51g

Vitamin A (IU)

20IU

Vitamin C (mg)

0.2mg

Calcium (mg)

33mg

Iron (mg)

2.42mg

Potassium (mg)

716mg

  • 1 Meng de tonijn met de mayonaise van Hellmann’s.
  • 2 Snijd het broodje in de lengte doormidden. Doe de mayonaise- en tonijnmix op de onderste helft. Verspreid daarna de kappertjes en olijven over de sandwich.