De BLT

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
What’s in a name? Bacon, Lettuce en Tomato in het geval van de BLT! Deze tijdloze klassieker is de beste manier om onopvallend van heerlijk krokant gebakken bacon te genieten. De mayo brengt het zoutgehalte van het spek perfect in balans.
  • 2 plakjes knapperig witbrood geroosterd
  • 7 gram margarine
  • 1 eetlepel Hellmann's Real
  • 2 plakjes bacon
  • 2 plakjes tomaat
  • 2 blaadjes sla

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

671kcal

Energy (kJ)

2809kJ

Protein (g)

17.2g

Carbohydrate incl. fibre (g)

43.6g

Carbohydrate excl. fibre (g)

41.6g

Sugar (g)

3.7g

Fibre (g)

2.0g

Fat (g)

46.9g

Saturated fat (g)

12.9g

Unsaturated fat (g)

21.7g

Monounsaturated fat (g)

14.9g

Polyunsaturated fat (g)

6.7g

Trans fat (g)

0.3g

Cholesterol (mg)

57mg

Sodium (mg)

1013mg

Salt (g)

2.53g

Vitamin A (IU)

1338IU

Vitamin C (mg)

6.1mg

Calcium (mg)

13mg

Iron (mg)

0.57mg

Potassium (mg)

280mg

  • 1 Neem de twee plakjes bacon en bak ze in een pan (met antiaanbaklaag) aan weerszijden tot het vet lekker knapperig is.
  • 2 Toast het brood lichtjes en besmeer de onderste snee met margarine.
  • 3 Leg de sla, spek en tomaat erop en tot slot de tweede snee toast – maar niet voordat je hem besmeerd hebt met Hellmann’s mayonaise natuurlijk. Zo krijg je die heerlijk romige smaak.
  • 4 Snijd de sandwich in driehoeken, rechthoeken of welke vorm je ook maar wilt.