Club sandwich

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
De club sandwich, een echte klassieker, bereidt met bacon, komkommer, tomaat, kip en Hellmann’s mayonaise voor een VIP smaak. Mag niet ontbreken bij een high tea.
  • 4 plakjes bacon
  • 6 sneetjes brood
  • 4 eetlepels Hellmann's Real
  • 2 tomaten
  • 1 komkommer
  • 4 blaadjes ijsbergsla
  • 50 gram kipfilet (in 4 plakjes)

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

828kcal

Energy (kJ)

3455kJ

Protein (g)

25.8g

Carbohydrate incl. fibre (g)

55.9g

Carbohydrate excl. fibre (g)

51.2g

Sugar (g)

10.9g

Fibre (g)

4.8g

Fat (g)

55.9g

Saturated fat (g)

12.7g

Unsaturated fat (g)

20.6g

Monounsaturated fat (g)

13.9g

Polyunsaturated fat (g)

6.7g

Trans fat (g)

0.3g

Cholesterol (mg)

81mg

Sodium (mg)

1130mg

Salt (g)

2.83g

Vitamin A (IU)

259IU

Vitamin C (mg)

21.3mg

Calcium (mg)

278mg

Iron (mg)

4.50mg

Potassium (mg)

853mg

  • 1 Bak de <b>bacon</b> in een koekenpan en <b>toast</b> het brood. Bestrijk de sneetjes brood met <b>Hellmann's mayonaise</b>. Snijd de <b>tomaat</b> en de <b>komkommer</b> in plakjes.
  • 2 Verdeel over 2 <b>geroosterde boterhammen</b> een beetje sla, tomaat, komkommer en een <b>plakje kipfilet</b>. Leg 2 nieuwe sneetje brood op de kip en verdeel er weer een beetje sla, tomaat, komkommer en de bacon over. Leg de laatste snee brood met de mayonaisekant op de bacon.
  • 3 Halveer de <b>sandwiches</b> diagonaal (zie foto) en prik een cocktailprikker erin om de clubsandwich samen te houden.