Club sandwich

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Dé originele sandwich. De Hellmann's Club valt licht op de maag. Ideaal om bijvoorbeeld met je partner te delen na een potje tennis, maar ook bijzonder smakelijk als tussendoortje voordat je volgende meeting begint.
  • 6 sneetjes brood
  • 4 eetlepels Hellmann's Light
  • 4 in plakjes gesneden gekookte kippenborstfilet
  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 1/4 gesneden komkommer
  • 4 plakjes knapperige bacon
  • 2 gesneden tomaten

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

1002kcal

Energy (kJ)

4197kJ

Protein (g)

89.4g

Carbohydrate incl. fibre (g)

54.9g

Carbohydrate excl. fibre (g)

50.0g

Sugar (g)

10.4g

Fibre (g)

4.9g

Fat (g)

46.9g

Saturated fat (g)

13.1g

Unsaturated fat (g)

30.2g

Monounsaturated fat (g)

15.3g

Polyunsaturated fat (g)

7.8g

Trans fat (g)

0.2g

Cholesterol (mg)

266mg

Sodium (mg)

1320mg

Salt (g)

3.30g

Vitamin A (IU)

389IU

Vitamin C (mg)

19.6mg

Calcium (mg)

285mg

Iron (mg)

6.04mg

Potassium (mg)

1726mg

  • 1 Toast het brood. Verdeel twee eetlepels Hellmann’s Light mayonaise over twee sneetjes toast. Doe hier vervolgens de helft van de sla, de tomaat en de komkommer op, gevolgd door de plakjes kip.
  • 2 Leg een nieuw sneetje toast bovenop de kip en besmeer deze met de resterende mayonaise voor dat extra laagje romigheid. Doe de overige sla, tomaat, komkommer én de knapperige bacon erbovenop en sluit af met het laatste sneetje toast.
  • 3 Snijd de sandwich diagonaal doormidden en doe er een cocktailprikker in om de Club Sandwich bij elkaar te houden.