Ciabatta met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Zin in een ciabatta met kip? Geniet van dit heerlijke recept van ciabatta belegd met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten. Een heerlijk zomerse lunch!
  • 4 ciabatta's
  • 130 gram zongedroogde tomaatjes
  • 75 gram rucolasla
  • 80 gram Grana Padano kaas
  • 6 eetlepels Hellmann's Light
  • 130 gram gerookte kipfilet

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

899kcal

Energy (kJ)

3757kJ

Protein (g)

40.5g

Carbohydrate incl. fibre (g)

131.1g

Carbohydrate excl. fibre (g)

122.8g

Sugar (g)

8.1g

Fibre (g)

8.3g

Fat (g)

22.3g

Saturated fat (g)

4.8g

Unsaturated fat (g)

11.4g

Monounsaturated fat (g)

2.8g

Polyunsaturated fat (g)

3.3g

Trans fat (g)

0.1g

Cholesterol (mg)

29mg

Sodium (mg)

2064mg

Salt (g)

5.16g

Vitamin A (IU)

156IU

Vitamin C (mg)

33.4mg

Calcium (mg)

285mg

Iron (mg)

1.56mg

Potassium (mg)

714mg

  • 1 Bak de <b>ciabatta’s</b> volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking af. Hak de <b>zongedroogde tomaten</b> fijn en meng deze met de <b>Hellmann’s olive oil</b>.
  • 2 Snijd de <b>ciabatta’s</b> overlangs door en besmeer de helften met het Hellmann's olive oil mengsel. Beleg vervolgens de <b>ciabatta’s</b> met de <b>gerookte kipfilet</b> en de <b>rucola</b>. Strooi tenslotte de <b>grano padano</b> bovenop de <b>rucola</b> en vouw de <b>ciabatta’s</b> dicht. Serveer direct.