Ciabatta met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Zin in een ciabatta met kip? Geniet van dit heerlijke recept van ciabatta belegd met gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaten. Een heerlijk zomerse lunch!

Ingrediënten

  • 4 ciabatta's
  • 130 gram zongedroogde tomaatjes
  • 75 gram rucolasla
  • 80 gram Grana Padano kaas
  • 6 eetlepels Hellmann's Light
  • 130 gram gerookte kipfilet

Bereidingswijze

  • 1 Bak de <b>ciabatta’s</b> volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking af. Hak de <b>zongedroogde tomaten</b> fijn en meng deze met de <b>Hellmann’s olive oil</b>.
  • 2 Snijd de <b>ciabatta’s</b> overlangs door en besmeer de helften met het Hellmann's olive oil mengsel. Beleg vervolgens de <b>ciabatta’s</b> met de <b>gerookte kipfilet</b> en de <b>rucola</b>. Strooi tenslotte de <b>grano padano</b> bovenop de <b>rucola</b> en vouw de <b>ciabatta’s</b> dicht. Serveer direct.

          

Suggesties